معرفی ۱۲ متخلف بهداشتی به دادگاه کیش
- شناسه خبر: 86405
- تاریخ و زمان ارسال: 4 تیر 1402 ساعت 09:32
- نویسنده: بهناز عرفانی
به گزارش رساکیش، دکتر محمدرضا رضانیا گفت: بازرسان بهداشت محیط علاوه بر نظارت بر ساختار فیزیکی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بر نحوه تهیه مواد اولیه مصرفی، تولید، پخت و آماده کردن محصول نهایی نظارت میکنند.
وی با اشاره به اقدامات بهداشتی در ماه گذشته در حوزه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی گفت: کارشناسان بهداشت ۱۶۳ نوبت بازدید از اماکن عمومی، ۴۳ نوبت بازدید از غرفههای آرایشی و بهداشتی، صدور ۵۷۱ کارت بهداشتی، ۱۲ نوبت نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۱۵۶ نوبت اندازه گیری کلر آب آشامیدنی، ۹ نوبت نمونه برداری از نان انجام داده است.
رئیس مرکز بهداشت افزود: هزار و ۵۱۲ نوبت نمونه گیری، اندازه گیری و سنجش سلامت مواد غذایی با تجهیزات سیار، معدوم کردن هزار و ۳۸۶ کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و غیرقابل مصرف نیز از دیگر اقدامات کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کیش در راستای حفظ سلامت عمومی جامعه است.
دکتر رضانیا با اشاره به اینکه مراکز تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی از مکانهای پر خطر از لحاظ انتقال بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا هستند، افزود: نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط میتواند از آلودگی مواد غذایی و احتمال بروز بیماری در مصرف کننده جلوگیری کند.
وی گفت: شستشوی مداوم دستها، پرهیز از مصرف غذاها، میوه و سبزیجات غیر بهداشتی، استفاده نکردن از آب غیر اشامیدنی از مهمترین راهکارهای بهداشتی برای جلوگیری از ابتلاء به بیماریهای ویروسی در فصل تابستان است.